بازدید دکتر فروردین  رئیس فراکسیون ورزش مجلس از کلاس مربیگری درجه ۳ بدمینتون در فیروزآباد

  • اخبار مهم - ویژه
Image

 

کلاس مربیگری درجه ۳ بدمینتون آقایان در شهرستان فیروزآباد  با حضور دکتر فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، مورد بازدید قرار گرفت. این دوره به درخواست هیأت بدمینتون استان فارس و با هدف ارتقای سطح دانش فنی مربیان برگزار شد و جمعی از علاقه‌مندان و مربیان این رشته در آن حضور داشتند.
در جریان این بازدید، دکتر فروردین با قدردانی از برگزارکنندگان، به‌ویژه هیأت بدمینتون استان فارس، بر اهمیت توسعه آموزش‌های تخصصی در رشته‌های ورزشی تأکید کرد و برگزاری چنین دوره‌هایی را گامی مؤثر در رشد و پیشرفت بدمینتون در سطح کشور دانست. وی همچنین از برنامه‌ریزی‌های فدراسیون بدمینتون در جهت گسترش فعالیت‌های آموزشی در نقاط مختلف کشور تقدیر کرد.
رئیس فراکسیون ورزش مجلس در ادامه با اشاره به برنامه‌های آموزشی فدراسیون بدمینتون اظهار داشت: تداوم این برنامه‌ها و فعالیت‌های هدفمند در سال‌های اخیر، زمینه‌ساز موفقیت‌های ارزشمندی شده است که از جمله آن می‌توان به حضور دو ورزشکار جوان، یک دختر و یک پسر، در المپیک داکار اشاره کرد که نشان‌دهنده مسیر رو به رشد این رشته در کشور است.
در پایان این دوره، دکتر فروردین به همراه دکتر بهلولی، فرماندار شهرستان قیر و کارزین، و توانایی رئیس هیأت بدمینتون استان فارس با مربیان و شرکت‌کنندگان دیدار و عکس یادگاری گرفتند. همچنین حاضران در این کلاس با حضور در گلزار شهدا، با اهدای گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.