بررسی راهکارهای توسعه بدمینتون استان اردبیل در دیدار رئیس هیئت استان با رئیس فدراسیون

  • اخبار مهم - ویژه
Image


نشست حامد رضایی، رئیس هیئت بدمینتون استان اردبیل و رئیس انجمن بدمینتون دانش‌آموزی آموزش و پرورش، با محمدرضا پوریا، رئیس فدراسیون بدمینتون، در محل فدراسیون برگزار شد.
در این نشست که با حضور فریبا مددی، نایب‌رئیس فدراسیون و فرشاد نصرتی، دبیر فدراسیون بدمینتون برگزار شد، مهم‌ترین مسائل، ظرفیت‌ها و برنامه‌های توسعه بدمینتون در استان اردبیل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حامد رضایی در این جلسه گزارشی از روند فعالیت‌های هیئت استان و اقدامات انجام‌شده در راستای توسعه بدمینتون ارائه کرد و به تشریح برنامه‌های هیئت برای گسترش این رشته در شهرستان‌های مختلف استان پرداخت.
افزایش تعداد شهرستان‌های فعال بدمینتون در استان از سه شهرستان به هشت شهرستان، از جمله موضوعات مطرح‌شده در این نشست بود که نشان‌دهنده گسترش فعالیت‌های این رشته در سطح استان است.
همچنین در این جلسه به افزایش تعداد تمرینات، توسعه برنامه‌های آموزشی و تمرینی و رشد شمار بیمه‌شدگان بدمینتون در استان اردبیل اشاره شد.
از دیگر محورهای مطرح‌شده، تولید بخشی از تجهیزات مورد نیاز بدمینتون توسط هیئت استان بود که با هدف تأمین بخشی از نیازهای ورزشی و توسعه امکانات مورد استفاده ورزشکاران در حال انجام است.
در ادامه، ظرفیت‌های موجود، نیازهای هیئت استان و برنامه‌های پیش‌رو برای افزایش مشارکت ورزشکاران، فعال‌تر شدن شهرستان‌ها و ارتقای سطح بدمینتون استان اردبیل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
محمدرضا پوریا نیز ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در استان اردبیل، بر حمایت و پشتیبانی فدراسیون از برنامه‌های هیئت استان تأکید کرد و توسعه بدمینتون در شهرستان‌ها و استمرار فعالیت‌های آموزشی و تمرینی را از اولویت‌های مهم در مسیر رشد این رشته دانست.
در پایان این نشست، بر تداوم تعامل و همکاری میان فدراسیون و هیئت بدمینتون استان اردبیل و حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای این استان برای رشد و ارتقای جایگاه بدمینتون اردبیل در سطح کشور تأکید شد.