حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در فدراسیون بدمینتون

  • اخبار مهم - ویژه
Image

 

 

خسروپناه: در راه برگزاری شکوهمند رقابت های بین المللی فجر، باید به بهترین شکل ممکن به فدراسیون بدمینتون کمک کرد 

دکتر عبدالحسین خسروپناه دزفولی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین حسنخانی معاونت امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، دکتر علیرضا رحیمی دبیر شورایعالی جوانان و معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، دکتر ابراهیم شکرانی دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی شورایعالی انقلاب فرهنگی، دکتر سید محمد طباطبایی سرپرست اداره کل فرهنگی وزارت ورزش و جوانان و هیئت همراه با حضور در محل فدراسیون بدمینتون با دکتر محمدرضا پوریا نایب رئیس  فدراسیون بدمینتون آسیا و رئیس فدراسیون بدمینتون ایران، فریبا مددی عضو هیئت رئیسه و رئیس کمیته بانوان آسیا و نایب رئیس بانوان فدراسیون بدمینتون، محمد فرجی نایب رئیس فدراسیون بدمینتون، فرشاد نصرتی دبیر فدراسیون بدمینتون و دیگر مسئولین این فدراسیون دیدار و گفت و گو کردند. در ابتدای این نشست محمدرضا پوریا ضمن خیر مقدم به میهمانان از حضور ارزشمند آنان تقدیر و تشکر و این حضور را اتفاقی نادر در ورزش کشور دانست.
پوریا در ادامه در خصوص اهمیت برگزاری رقابت‌های گرامیداشت دهه مبارک فجر و تقدیر از تلاش‌های آقایان کرباسیان و عالمی در مسیر راه‌اندازی این رقابت‌های ماندگار گفت:  اعتقاد داریم که رقابت‌های گرامیداشت دهه مبارک فجر، یادگار ارزشمند انقلابی است که شهدای بسیاری را تقدیم آن کرده ایم و وظیفه خود می‌دانیم که همه ساله این رقابت را در بهترین شکل ممکن آن برگزار کنیم.
 رئیس فدراسیون بدمینتون در ادامه گفت: ۳۳ سال است که در ارتباط با دعوت از ورزشکاران بدمینتون خارجی برای حضور در جشن‌های شکوهمند انقلاب اسلامی با آنها در تعامل نزدیک بوده و هستیم.
 پوریا گفت: در سال جاری در ارومیه میزبان سی و چهارمین دوره رقابت‌های بین‌المللی بدمینتون دهه مبارک فجر خواهیم بود. رقابت‌هایی که از همین حالا مقدمات برگزاری خوب آن تدارک دیده شده است.
نایب رئیس فدراسیون بدمینتون آسیا گفت: متاسفانه نتیجه گرایی و دل خوش کردن به تک مدال ها باعث شده است تا ما از اصل ورزش دنیا عقب بمانیم، که برای رفع این نقیصه باید راهکاری ارائه شود.
 پوریا گفت:  یکی از کارهای بزرگی که فدراسیون بدمینتون در سال جاری موفق به انجام آن شده است: برگزاری خوب رقابت‌های بین‌المللی کاسپین با فاصله زمانی تنها چند هفته بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی علیه کشور عزیزمان ایران بود. رقابت‌هایی که با افتخار نمایندگان ۶ کشور خارجی در آن حضور داشته و مسابقات خوبی را در منطقه آزاد انزلی برگزار کردند.
رئیس فدراسیون بدمینتون گفت: با افتخار باید بگویم که بدمینتون در سبد نیازهای خانوارهای ایرانی قرار داشته و به همین دلیل هم ما سالانه مبلغ قابل توجهی را جهت خرید راکت، توپ و وسایل بازی این رشته پرتحرک هزینه و آنرا به رایگان بین مردم توزیع می‌کنیم.

شکرانی گفت: بدمینتون در زمره رشته‌های دانشگاهی است که طرفداران خاص خودش را هم دارد. ضمن اینکه به نظر من فدراسیون باید برای بیشتر همگانی کردن این رشته تمهیدات کاربردی بیشتری را نیز لحاظ کند. 
دکتر عبدالحسین خسروپناه دزفولی دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی نیز در پایان نشست گفت: ادب حکم می‌کرد که ما خدمت روسای محترم فدراسیون‌های ورزشی برسیم و به همین دلیل هم امروز اینجا هستیم.
خسرو پناه گفت: آقای پوریا به عنوان یکی از قدیمی‌های ورزش کشور مایه افتخار هستند و باید در راه برگزاری خوب رقابت‌های بین‌المللی دهه مبارک فجر هم به بهترین و جدی‌ترین شکل ممکن به ایشان کمک کرد. خسروپناه افزود: حضور آقای کرباسیان در کنار فدراسیون بدمینتون فرصت مغتنمی است که باید از آن نهایت استفاده صورت پذیرد.
 دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در پایان گفت: پیشنهادی به ذهن من رسید که لازم می دانم آن را مطرح کنم و آن برگزاری یک جشنواره خیابانی از میدان انقلاب تا میدان آزادی است. مسیری که باید یک روز با محوریت وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، شهرداری تهران و صدا و سیما غرفه‌هایی را برای همه ۵۳ فدراسیون ورزشی تدارک و رشته های مختلف و جذاب ورزشی را در آنجا به دید عموم مردم گذاشت.