مجمع سالیانه هیئت بدمینتون زنجان برگزار شد؛ پوریا: بدمینتون زنجان به روزهای شکوفایی نزدیک می‌شود 

  • اخبار مهم - ویژه
Image

به گزارش روابط عمومی فدراسیون بدمینتون ، مجمع سالیانه هیئت بدمینتون زنجان از ساعت ۱۱ صبح امروز پنجشنبه چهارم آبان ماه با حضور محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون و نایب رئیس آسیا، بازرگان مدیر کل ورزش و جوانان زنجان، باقری رئیس هیئت بدمینتون زنجان، فرشاد نصرتی دبیرکل فدراسیون بدمینتون و معاونین اداره ورزش و جوانان برگزار شد.
در جریان مجمع سالیانه هیئت بدمینتون زنجان عملکرد این هیئت مورد بررسی قرار گرفت و صورت‌های مالی توسط خزانه‌دار ارائه شد که این موارد مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.
محمدرضا پوریا رئیس فدراسیون بدمینتون ایران و نائب رئیس آسیا عنوان کرد:  زنجان یکی از قطب‌های اصلی بدمینتون در کشور است و امیدواریم با حضور باقری به عنوان رئیس هیئت بدمینتون زنجان به روزهای شکوفایی نزدیک شود.
پوریا گفت: زنجان می‌تواند موقعیت ممتاز و شاخص گذشته را مجدداً به دست بیاورد و در آینده تکرار کند.
رئیس فدراسیون بدمینتون افزود: زنجان زمانی قطب اصلی بدمینتون بود و این انتظار را داریم که با توجه به رویدادها و میزبانی‌های این استان در گذشته مجدداً شاهد شکوفایی بیشتر بدمینتون در این شهر و این استان باشیم.
وی افزود: انصاری از بنیانگذاران بدمینتون در زنجان است که کارهای بسیار تاثیرگذار و مثبتی در این رابطه انجام داده است. سالن اختصاصی بدمینتون در استان و خوابگاه و تجهیزات کاملی که در این استان وجود دارد و همچنین سالن اختصاصی بدمینتون همه از رهاورد تلاش‌های انصاری است. تشکر ویژه از او دارم که این چنین به بدمینتون خدمت کرده است.
پوریا اذعان داشت: امیدوارم که هیئت بدمینتون زنجان همانند گذشته در کنار فدراسیون بدمینتون حضور داشته باشد. زنجان می‌تواند در آینده آمادگی برگزاری رویدادهای مهم بین المللی را دارا باشد.
وی افزود: بدمینتون ایران هم اکنون میزبانی سه رویداد مهم بین المللی را در اختیار دارد. یکی رقابت‌های بین‌المللی فجر است که امسال قرار است سی و دومین دوره آن به میزبانی یزد برگزار شود.
پوریا گفت: دومین رویداد بین‌المللی به رقابت‌های سریز بین‌المللی جوانان برمی‌گردد. ما همچنین قرار است نخستین دوره رقابت‌های بین‌المللی جام خزر را به میزبانی مازندران برگزار کنیم.
بازرگان نیز در جریان این مجمع ضمن تشکر از زحمات محمدرضا پوریا برای توسعه بدمینتون گفت: زنجان به روزهای شکوفایی خود نزدیک می‌شود. این استان می‌تواند میزبانی رویدادهای مهم بین المللی را با توجه به کمپ اختصاصی که دارد در اختیار بگیرد.