هفته دوازدهم لیگ برتر بدمینتون آقایان جام خلیج فارس

  • اخبار مهم - برجسته‌شده
Image


مسابقات هفته دوازدهم لیگ برتر بدمینتون آقایان جام خلیج فارس روز پنج‌شنبه ۳۰ بهمن برگزار شد و تیم‌ها در ادامه رقابت‌های نیم‌فصل دوم به مصاف یکدیگر رفتند.
در یکی از مسابقات این هفته، تیم باشگاه درخشان زنجان موفق شد با نتیجه ۳–۲ برابر رعد پدافند هوایی کرمان به برتری دست یابد. در دیگر دیدار نیز تیم باشگاه کاژه با نتیجه ۳–۲ مقابل باشگاه بسکی پیروز شد.
در جریان دیدار کاژه و بسکی، فرشاد نصرتی دبیرکل فدراسیون بدمینتون با حضور در محل برگزاری مسابقه، از نزدیک روند رقابت را پیگیری کرد. قضاوت این دیدار نیز بر عهده امید مقدس‌زاده به عنوان سرداور مسابقه بود.
گفتنی است لیگ برتر بدمینتون آقایان در نیم‌فصل دوم با حضور ۶ تیم در حال برگزاری است و رقابت‌ها طی دو هفته آینده ادامه خواهد داشت. در پایان این مرحله، جایگاه نهایی تیم‌ها در جدول مشخص می‌شود و باشگاه‌های برتر فصل معرفی خواهند شد.